portofoliu
ferestre lemn stratificat
ferestre lemn stratificat Ferestrele sunt construite din profil stratificat cu sectiunea de 68*81, etnsarea fiind realizata prin garnitura dubla si prin sistemul de feronerie german ROTO NT, cu inchidere multipunct.
Imbinarea intre traverse si montanti este realizata prin cep dublu propriu si scobitura ceea ce confera o rezistenta maxima cercevelei si tocului, predispuse sa permita incadrarea geamului termopan cu grosimea de 24 mm.
Pe traversa inferioara a ferestrei din lemn startificat este aplicat lacrimar din al in diferite noante iar la usile de balcon pragul poate fi din lemn pragul poate fi deasemenea din lemn sau al.
Dotari standard pentru fereastra lemn startificat:
-esenta de lemn: molid, pin nordic, meranti ,stejar
-finisaj: impregnant pe baza de apa, diverse culori, conform paletarului, grund pe baza de apa si lacul final tot pe baza de apa, care asigura produsului p rotectie maxima la factorii externi (intemperii,UV) toate marca Becker Acroma -Suedia.
-geam:pachetul de geam termopan folosit este 4*16*4 cu sticla de cea mai buna calitate marca Saint Gobain, cu coeficient de transfer termic de minim 1,1W/m2K, sau sistemul de geam termopan triplex, cu coeficient de transfer termic mult imbunatatit.
-feroneria: sistemul de feronerie cu inchidere multipunct ROTO NT, de fabricatie germana, asigura deshiderea ferestrelor in in modul batant sau oscilobatant.
-accesorii: lacrimarele si pragurile folosite sunt cu rupere de punct termic si se pot alege in diverse noante in functie de culoarea ferestrei.
Ferestre lemn stratificat prin Compact Grup Braila
contact
Sediul: Braila,str Ana Aslan 42-44

Fabrica: Braila, com Chiscani, sat Lacu Sarat

Showroom: Braila, Calea Galati, Bl. L, Parter

Tel: 0040 722 620450 / 0040 730 080591

Fax: 0040 339 401668

Email: office@compactgrup.ro

2008 Copyright Compact Grup home| usi lemn stratificat | ferestre lemn stratificat | galerie foto | download | contact